Avslutning på skrivarkursen

I helgen träffades vi igen, den lilla grupp som skrivit manus under ledning av Anders Duus och Ninna Tersman. Riksteatern Värmland har arrangerat kursen och nu fick vi en sista duvning av våra manus. Mitt manus, ”En dag ska jag flyga med blå vingar” ska vi ju sätta igång att repetera inom kort. Nu fick jag lite nya tips som jag tror kan bli bra för pjäsen. Men det kräver att jag sätter igång med skrivandet igen. Det ska jag, snart…..

Ninna och Anders har varit helt fantastiska som ledare och det har varit så givande att möta övriga deltagare i gruppen och höra deras historier; Katarina, Per, Linda och Tom var med den här gången och tidigare har också Alexandra och Line varit med. Ser fram emot att se alla dessa berättelser på en scen nära mig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *