På turné

Det har varit en intensiv vecka. Började redan 20 februari, då vi spelade två föreställningar för Sundstagymnasiets estetelever. Det kändes lite skakigt precis innan men jag tror att eleverna tog till sig vår berättelse. Vi hade fina samtal efteråt!

Sen blev det Arenan och två offentliga föreställningar, 26 och 27 februari. Vi försökte verkligen marknadsföra oss, men vår budget är rätt skral, så antar att föreställningen drunknade i det massiva utbud som finns i Karlstad. Den stora länstidningen har dessutom inte behagat skriva en enda rad, det hade onekligen hjälpt oss en del om de gjort det. Karlstad blir mer och mer en stad för stora event och shopping, finns inte riktigt utrymme för det som är lite smalare, som inte bara vill underhålla.

Hur som helst, en liten publiksiffra uppvägdes av det varma mottagande vi fick från de som var där. Många har hört av sig efteråt och det har känts som om vi verkligen nådde ut och in i människors hjärtan.

Så åkte vi till Göteborg och gästspelade hos Teater UNO. Denna fantastiska lilla grupp som funnits i mer än trettio år och fortfarande kämpar trots mindre och mindre stöd. De har en liten intim lokal i närheten av Järntorget. Även här blev mottagandet översvallande.

Så vi kämpar på, närmast väntar en föreställning under Systerskapsveckan, något som vi verkligen ser fram emot. Läs mer här http://ffsysterskap.wordpress.com/category/2013/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *