Kaffekällaren

Vi har vår replokal på Våxnäs. Där finns ett café för de boende som vi nu besökt två gånger för att berätta om vår verksamhet. Först var jag och Sofia där och pratade om pjäsen och att vi fanns på området. ”Jäntanes frierfal” av Fröding bjöd vi också på. Vi bjöds på fina samtal och kaffe med glass.

I veckan var jag, Johan och Jenny på besök. Jenny berättade om hur hon jobbar med rörelse i pjäsen och sitt arbete med ”Dansa ditt liv”. Johan sjöng och spelade och en av gästerna tyckte att ”det är rena pubaftonen”. Stämningen steg och det skrattades hysteriskt emellanåt. Bovärdarna tyckte det var bra, ”vi hade ju sagt att det skulle va roliga timmen idag”. Historier berättades av både oss och gästerna. Det blev en riktigt härlig stund. I augusti vänder vi åter till Kaffekällaren.

Vårens repetitioner avslutades med ett produktionsmöte, där vi hälsade välkommen till Debora som ska hjälpa oss med marknadsföringen. Vi gick igenom alla praktiska detaljer kring scenografi, kostym, ljud och ljus. Och bestämde repschema; vi repar en helg i juli och sen startar vi för fullt 4 augusti. 5 augusti ska vi på en utbudsdag för Kultur på landsbygd och försöka sälja in föreställningen där.

Nu väntar vi alla på sommar, semester och mest av allt; Sofias bebis.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *